Faciliteiten

De beschikbare en veelzijdige ruimtes van Theater VIER zijn te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. De theaterzaal en de foyer zijn in verschillende constructies en opstellingen inzetbaar. Voor voorstellingen of andere bijeenkomsten zijn afspraken te maken over gebruik van licht, geluid, beamer, decoropbouw en bar.

We werken per evenement graag samen met opdrachtgevers om een mooie bijeenkomst of voorstelling te maken (eigenlijk zeggen we daarmee dat we niet aan 'betaal ons X , dan krijg je de sleutel' doen). Tarieven zijn op aanvraag.

Op de benedenverdieping is na de ingang aan de straat een ruimte voor garderobe cq kleedkamer voor acteurs (met de naam : 'het hok van Lutje'). Gelijk daarna ligt een gelijk een verzonken, zwarte theater- vloer tegen een tribune met klapstoelen (41 plaatsen). De ruimte is met een rijplaat te betreden met een rolstoel.


IMG_7264_kopie-1.jpg de foyer !

Een stalen trap leidt naar een tussenniveau met een toiletruimte en toegang tot een bordes/opslag-vloertje (met de naam : 'de zolder'). Na een 2e trap is er toegang tot een bovendieping onder de houten spanten (met de naam : 'de foyer'). De ruimte met bar, keukenblad, werk- en zittafels, banken en stoelen is multifunctioneel te gebruiken als werkplek of vergaderruimte, maar ook tbv ontvangst, pauze en borrel van bezoekers van voorstellingen.

Een luik in de vloer geeft toegang tot een speciaal VIP-balkon met klapstoelen (8 plaatsen) en goed zicht op het toneel. Onder het luik zit ook de technische regieruimte met licht/geluidtafel (met de naam : 'de cockpit').