Info

Hechting

Spel: Noralie Jansen

Tekstadvies en concept: Eline van Wieren

Tekst en regie: Leander Zimmerman


De verliefde man

Tekstbijdragen en spel: Simon Versteeg

Muziek: David Westera

Tekst en regie: Leander Zimmerman


Data

Vrijdag 2 Juni : 20:30

Zaterdag 3 Juni : 20:30

Zaal open : een half uur voor aanvang van de voorstelling. De beide monologen duren 40-60 minuten en tussendoor is er een pauze. Vooraf, tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om een drankje te nemen. Achteraf zijn de acteurs en makers in de foyer. De eindtijd is afhankelijk van de sfeer.


Prijs ticket : 10,- Euro

Klik op de knop om te bestellen via ikbenaanwezig.nl (de kosten zijn excl, 0,57 reserveringskosten per ticket en eenmalige IDEAL-kosten per order).

02-06-2017

VIER de monoloog III

Theater VIER

Theater VIER presenteert de derde editie van 'VIER de Monoloog,' een productie in samenwerking met Theater Nora. U ziet 'Hechting,' die in première ging tijdens Theater na de Dam op 4 mei en 'De verliefde man,' die voor het eerst te zien zal zijn tijdens 'VIER de Monoloog.'


Hechting

Loes werkt in een crematorium. Ze moet de overledenen netjes opmaken, maar zelf vindt ze: hoe echter, hoe beter. Haar buurvrouw heeft veel écht gezien en kijkt nu liever Grey's Anatomy.


'Je moet niet naar het journaal kijken,' zei de buurvrouw, 'Dat zijn echte mensen.'


Hechting gaat over de vraag of fictie het ontkennen van de werkelijkheid is, of juist helpt om die beter te begrijpen.

Promobeeld_Hechting-2.jpg


De verliefde man

De verliefde man is een hoogmis voor de echte liefde, de onvoorwaardelijke, eindeloze, welhaast ongeloofwaardig prachtige liefde.


Niemand begon met kussen, de kus, die begon zelf.
'Bedankt, kus,' dacht ik nog.
En alles was anders.


Hoe ga je om met de buitenwereld als je alleen oog hebt voor je grote liefde? Een supermarktbezoek, het terugbrengen van boeken naar de bieb of betrokken zijn bij de rest van de wereld is lastig als je het liefst de hele dag met je liefste in bed blijft.

Verliefde_man_repetitie-3.JPG